Inflyttning för Domarringens fritidsklubb och Tunets Fritidsgård

Nyheter

CSK Projekt har på uppdrag av Uppsala kommun skolfastigheter AB ordnat en moduluppställning för Domarringens Fritidsklubb och Tunets Fritidsgård. Verksamheterna har tidigare huserat i en äldre moduluppställning men denna ska nu ersättas med en permanent byggnad. Under byggtiden evakueras verksamheterna till de nya modulerna. Byggnaden har nu fått interimistiskt slutbesked och verksamheterna ska flytta in i början av maj.

Våra medarbetare Camilla Clarkson och Björn Thorell har arbetat med detta projekt sedan april 2021 i rollen som projektledare respektive byggledare.

Vi har haft väldigt kort startsträcka från det vi gjort upphandling, fått bygglov tills dess att byggnaden skall tas i bruk. Denna gång inträffade det tyvärr mitt i vintern med upp till en meter tjäle att slåss emot, berättar Björn Thorell på CSK. Alla deltagare i projektet har sedan gjort sitt absolut yttersta för att vi skulle bli klara i tid; Kommunledningskontoret och Skolfastigheter med projektering, Bygg & Miljö i Stockholm AB med markarbeten, Algeco har levererat nya fräscha moduler och ELAK AB som har gjort alla installationer. Kan bara sammanfattas med att det blev ett riktigt bra projekt!

Dela:

Läs mer