KOM-huset på Ekerö står klart

Nyheter

Träkvistavallen på Ekerö kommun står inför stora förändringar i och med att kommunen ska bygga ett nytt badhus där. Det nu färdiga KOM-huset ska användas av de lokala idrottsföreningarna som har haft lokaler där det nya badhuset ska stå. KOM-huset består av Kontor, Omklädningsrum och Mötesrum (KOM) men innehåller även bland annat förråd, tvättstuga och funktionärsrum.

Projektering av byggnaden började i oktober 2019 och i maj 2020 tog totalentreprenören Bygg R1 över projekteringen. Byggnaden slutbesiktades i april 2021 och har nu tagits i bruk. CSK har under projektets gång haft uppdrag som projektledare, BAS-P, miljösamordnare och byggledare.

Tack vare ett bra samarbete mellan beställare och entreprenör har vi kommit i mål enligt tidplan, säger Rikard Bernhardsson som har varit projektledare från CSK. Idrottsföreningarna har fått ett funktionellt hus som även har en härlig terrass med utsikt över Träkvistavallen som kan användas under matcher och träningar. Vi hoppas att alla är nöjda!

Dela:

Läs mer

Nya Viraskolan
Upplands Väsby kommun har tagit beslutet att riva och bygga upp nya Viraskolan i…
Nyheter
Meny