Nya ansikten på CSK Projekt

Nyheter

CSK Projekt har under året fått in många spännande uppdrag och för att kunna möta upp den höga efterfrågan har vi sedan januari hunnit anställa sex nya medarbetare.

Samuel Larsson och Andrea Rishaug har arbetat hos oss sedan i mars. Samuel driver bland annat projektledningen för bygget av förskolan Ringblomman åt Upplands-Bro Kommun och byggledningen för Jällaskolan i Uppsala kommun. Andrea arbetar som KMA-ansvarig och fokuserar just nu på att kvalitets- och miljöcertifiera verksamheten.

Marcus Sundstedt och Marcus Sandberg har under våren genomfört sina praktiker hos oss. Efter lyckade praktiktjänster har dessa övergått till anställningar. Marcus Sundstedt arbetar bland annat med renoveringar hos flera bostadsrättsföreningar i Stockholm och Marcus Sandberg med statusbesiktningar och ombyggnationen av Vilundahallen i Upplands Väsby kommun.

I juni började Annika Wahlund som bda kommer att utgå från vårt kontor i Uppsala. Annika kommer främst att arbeta som projektledare för bygget av Bälingeskolan, Bälinge förskola och Bolandskolan – alla i Uppsala kommun.

Det senaste tillskottet är Pernilla Ebberyd som även hon kommer att utgå från vårt Uppsalakontor. Pernilla kommer närmast att arbeta med projekt åt Micasa och Ekerö kommun.

Vi hälsar alla våra nya medarbetare varmt välkomna till CSK!

Dela:

Läs mer